Fotklinikken Nr.1

Sunne føtter i sentrum

Nå tilbys det flere behandlinger hos Fotklinikken Nr.1 utført av fotterapeut Vibeke Garden.

Hull i begge ørene - pris inkl. nikkelfri øredobber Kr 400,-

Vippeløft eller vippebøy med farging

Vippebøy Behandlingen er et godt alternativ for deg som er lei vippetang, eller som ikke ønsker å investere i vippe extentions. Vippebøy gir inntrykk av lange vipper og et åpent blikk på en helt naturlig måte.

Har du naturlig lyse vipper er det ofte anbefalt å farge vippene når du tar vippeløft. Da vil du få enda bedre effekt av behandlingen og du kan lett droppe maskaraen de neste ukene.

Hvor lenge vippeløft varer varierer fra person til person, avhengig av styrke og kvalitet på egne vipper. Vanligvis er det anbefalt å ta ny behandling etter 4-6 uker.

Vippe extentions

Vakre vipper med Pure Lash

PureLash vippe extentions Ønsker du deg:

Vippe extentions har kommet for å bli. Det er blitt allemannseie og er like populært hos 18-åringer som 80-åringer.

Vippe extentions er enkle individuelle vipper som blir satt direkte på dine naturlige vipper ved å bruke et trygt lim som gjør at du slipper å tenke på maskara

Her får du profesjonell hjelp og veiledning til å finne riktig lengde og tykkelse som passer for deg og dine vipper. Hos oss legger vi klassisk single vipper, eller volumvipper fra Pure Lash.

Pure Lash er et helnorskt produkt - utviklet i Norge, og godkjent av mattilsynet.

Hårfjerning/Voksing

Glatt og silkemyk hud

Voksing av uønsket hårvekst Profesjonell fjerning av hår med voks er en effektiv og skånskom medtode for å fjerne uønsket hårvekst. Hårfjerning med voks egner seg godt til all hårfjerning. Håret dekkes med voks og dras ut. Ved hyppig voksing oppnår man en gjevnere vekstfase slik at huden er hårløs lengre.

Ideell lengde på hår som skal vokses er 2-5 mm. Hvor ofte man bør vokse er individuelt, men vi anbefaler å gjenta behandlingen etter 3-4 uker.

Gjør det vondt å vokse?

Svaret er MJA! Det er vondest første gang, etterhvert blir det mindre hår, og hårstråene blir tynnere. Noen foretrekker å peele dagen før voksing fordi det blir mindre smertefulllt.

Denne behandlingen passer for de fleste mennesker, med noen få unntak:
  • Blødere
  • Diabetikere
  • Personer med ulike typer hudsykdommer

Negldesign

PolyGel - Ta neglene dine til en nytt nivå

Gelish neglelakk PolyGel er en revolusjonerende nyhet innen negldesign i Norge!
Det kombinerer det beste av UV-Gel og akryl i et unikt system. Produktet er luktfritt, og herdes under en egen led-lampe. PolyGel er en lettere, sterkere og enklere teknikk å legge flotte negler på.

Forsterkning av naturnegl passer spesielt godt for deg som:

Gelish - Permanent gelelakk

Gelish er en lakk som vil sitte på neglene med høy glans, uten riper, avskalling og matte overflater. Gelish ser helt naturlig ut samtidig som den beskytter din naturlige negl.